Иван Александров

Иван Александров

Собственик и изпълнителен директор на eBag

https://www.ebag.bg/

Иван Александров e основател и изпълнителен директор на онлайн услугата за доставка на хранителни продукти и стоки за дома - eBag. Мисията на eBag е да направи пазаруването на качествена храна лесно и удобно, за да може клиентите да се фокусират върху истински важните неща. 

Професионалният път на Иван Александров стартира с дигитална агенция ilyan.com, към която се присъединява през 2008 г. Там той е част от мениджмънт екипа и с неговото съдействие и общите съвместни усилия, компанията претърпява бърз растеж. През 2014 г. Александров се разделя с  ilyan.com и оставя зад гърба си екип от 50 души, разпределен в офиси в София, Лондон и Букурещ.

Идеята за онлайн платформата Capt'n Social се осъществява още през 2013 г. - малко преди eBag да се роди като проект. Capt'n Social е маркетинг платформа с насоченост да позволява на бизнесите сами да създават свои Facebook приложения.

eBag става реалност през  2015 година, когато Иван стартира съвместна си дейност с "Фантастико”. През 2018 г. неговият вече реализиран проект става самостоятелен бизнес. Днес eBag е сред най-скоростно развиващите се компании в България и основен лидер в областта e-commerce.

 

Тема:

В търсене на качествената храна

  • Силата на качествената храна
  • Качествена храна за по-добър живот
  • Фермерски продукти