Катерина Шопова и Рая Цветкова

Катерина Шопова и Рая Цветкова

Директор Човешки ресурси / Employer Branding Manager, Lidl

https://www.lidl.bg/

Катерина Шопова, Директор Човешки ресурси в Лидл България

Катерина Шопова има опит и експертиза в областта на HR от последните над 15 години, натрупани в компании с различни сфери на дейност. В тях тя неизменно е работила за позициониране на HR функцията като стратегически партньор на бизнеса при взимането на дългосрочни комплексни решения, включително свързани с трансформация на бизнес модела и културата в организация.

Катерина Шопова е Директор Човешки ресурси в Лидл България от 3 години. Към момента е начело на екип от 40 топ професионалисти, ангажирани с ключови за компанията проекти от администриране на персонал, привличане на таланти, обучение и развитие, мотивиране и ангажиране до employer branding, безопасни условия на труд и др.

Катерина Шопова е избрана през февруари за HR мениджър на годината по време на годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ).

 

Рая Цветкова, Employer Branding Manager в Лидл България

Рая Цветкова има близо 20 г. опит в областта на комуникациите – от публичния сектор (Министерски съвет, Комисия за финансов надзор, Министерство на регионалното развитие и благоустройството), през една от най-успешните комуникационни агенции – All Channels Communications, в която работи за различни институционални клиенти и компании, до корпоративния сектор.

Тя е част от екипа на Лидл България от 1 г., като работи по проекти за развитие на работодателската марка.

 

За компанията

- Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа - тя присъства в 32 държави по света с над 11 000 магазина. Общият брой служители на компанията е над 310 хиляди, обединени в един задружен екип - #teamlidl!

- В България Lidl стъпва преди 10 години, когато в един ден отваря едновременно 14 магазина в 11 града. Днес те вече са над 100 в близо 50 града, а направените за периода инвестиции в страната са над 1 млрд. Компанията има и 2 логистични бази – в Равно поле и в Кабиле.

- За над 3 200 човека днес Lidl у нас е сигурен и стабилен работодател – компанията, която им дава възможност за любима работа и развитие в много различни сфери. Екипът е едно от най-ценните достижения на Лидл България, затова компанията постоянно инвестира в грижата за своите служители.

Тема:

Възможност за любима първа работа

 

  • Младежките програми на Лидл България в отговор на очакванията на поколението Z – инсайти, дизайн и реализация 
  • Employer banding през младежките програми