Борис Христов

Борис Христов

Основател на 356labs и Present to Succeed Conference

https://356labs.com/

 

Борис е основател на презентационна агенция 356labs и конференцията Present to Succeed, която още в първото си издание се превръща в най – мащабното, премиум събитие за презентационни умения в света с над 3000 души от 53 държави. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най – добър лектор на съответното събитие. Той и компанията му са също и единствената презентационна агенция в света, която вече три години е канена да презентира на най - голямото международно събитие на Microsoft с над 30 000 посетители - Microsoft Ignite. 356labs и екипът му стоят зад презентации с изключителна критичност, които са печелели мултимилионни сделки, инвестиции от хора като Бил Клинтън, а компаниите, които разчитат на тях са организации от калибъра на KPMG, Microsoft, Roche, UniCredit Bulbank, Renault и много други.

 

Тема:

От идея до 53 държави: Важността на премиум бранда

 

  • В този Fireside chat ще си говорим защо решихме да позиционираме бранда Present to Succeed Conference като премиум бранд и какво за нас в 356labs означава: “premium brand”.
  • Ще чуете също и през какво преминахме като процеси, за да стигнем до финалната концепция и как беше реализиран проекта “зад кулисите”.