
Блажка Димитрова
Trainer, lecturer and educator on the Zero Waste Philosophy
Блажка Димитрова е създател на първия ресторант с нулев отпадък в България, автор на книгата “Живот с нулев отпадък в България”, съосновател на сдружение “Нулев отпадък България” и развива два проекта - за биоразградима и компостируема посуда, направена от отпадъци и козметика с нулев отпадък. Целият й живот през последните 7 години е посветен на страстта и към устойчивия начин на живот, кръговата икономика и нулевия отпадък!
Тема:
Come to the green side
- Ежедневните решения, които всеки от нас взема, определят общото ни бъдеще.
- Да избереш да градиш бизнес, който е устойчив не само финансово, но и екологично, е стъпката към един по-здрав свят, от който всички имаме нужда.
- Разбери как зеленото да бъде основният цвят в твоя бранд.